Expat Ukraine - The Online Community for Expats in Ukraine - Discussion Forum
August 28, 10:00 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: New boards are up and running. Some posts were moved to the new boards and sections.

Expat Ukraine   Home   Help Search Calendar Tags Gallery Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: wakacyjna szkola dla dziecka 6 lat  (Read 187 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Arleta
Newbie
*

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0

La sed es mas fuerte que el miedo al veneno

« on: June 21, 04:40 AM »

Czesc!Witam Wszystkich i Pozdrawiam!

Mieszkam w Kijowie od miesiaca i jak to zawsze na poczatku, ciezko zorganizowac zycie. Ale brniemy do przodu.
    Mam pytanko odnosnie jakiejs wakacyjnej szkoly albo zajec (typu balet) dla dziewczynki 6 lat. Zanim pojdzie do szkoly to jeszcze troche,a tak pobawilaby sie z innymi dziecmi. Mam jeszcze malucha 11 miesiecy i trudno mi organizowac czas dla starszej.Mieszkamy na Peczerska i jakiekolwiek informacje na temat szkoly mile widziane. Moze to byc oczywiscie lokalna.
    Kolejne pytanie: do jakich szkol zapisaliscie swoje dzieci? Stoimy przed tematem wyboru szkoly. Odwiedziilismy Pecherska International, British School, w poniedzialek jedziemy zobaczyc Amerykanska.Chcialabym poznac Wasze opinie. W ktorych szkolach Wasze dzieciaki sa szczesliwe? Wink

Pozdrawiam
Arleta
edzia
Expat Messenger
*

Thank You
-Given: 0
-Receive: 1

« Reply #1 on: June 22, 04:17 AM »

Witaj
Ja mieszkam w Kijowie od 2 lat...mam tez 2 dzieci i z doswiadczenia mojego - wiekszosc szkol i kursow dla dzieci jest otwarta od wrzesnia, mi sie jak dotad nie udalo znalezc zajec dla dzieci na wakacje... Sad

Moj syn chodzi do szkoly PSI i jest barzo bardzo zadowolony - my tez...polecam!
w razie pytanpodaje moj nr gg766348

milego pobytu!
Tags:
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: