slawek
Expat VS

Thank You
-Given: 0
-Receive: 1
|
 |
« Reply #15 on: August 30, 04:35 AM » |
|
Potwierdzam, że we wtorek 10ego pojawimy sie na spotkaniu. Będę z moją dziewczyną, Olą.
pozdrawiam, Sławek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edzia
Expat VS

Thank You
|
 |
« Reply #16 on: August 30, 05:11 AM » |
|
hejka to gdzie i o kt?rej to spotkanie?  ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Expat VS

Thank You
|
 |
« Reply #17 on: August 30, 05:31 AM » |
|
Cześć Edzia, fajnie że wrociłaś  Victoria zaproponowała: "przy fontannie na Majdanie pod Aniolkiem w kraciastej spodnicy" cokolwiek to jest:) i nikt nie zgłosił sprzeciwu, 10.09 chyba 19sta? My bedziemy z Olą. Pojawicie się? Sławek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edzia
Expat VS

Thank You
|
 |
« Reply #18 on: August 31, 02:37 PM » |
|
hejka no obawiam się ze poniedziałek 19.00 to nierealna godzina dla mojego meża, on na rabocie o tej godzinie, a ja no coż zależy od niani, bo mam z tym duuuze kłopoty, szukam pilnie nowej! Ale bedę w kontakcie, jakby co piszę się na kolejne spotkanko!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VictoriaBest
Expat VS

Thank You
-Given: 17
-Receive: 10
*Nothing Personal*
|
 |
« Reply #19 on: August 31, 06:52 PM » |
|
No czesc ! Edzia, powodzenia ! Mam nadzieje, ze wkrotce znajdziesz nowa nianie  Slawek, tutaj masz aniolka. Ta dziewczyna, nie wiem kim ona tak naprawde jest, ale ona ma spodnice w kratke;) taki pomnik. http://img372.imageshack.us/my.php?image=september2006thefallenabq2.jpgMilego weekendu zycze !
|
|
|
|
|
|
The only thing you can't recycle in life is wasted time... Better be envied, than pitied ! I can be sweet, as a pie and still make my point without getting my hands dirty. ***A VETERAN'S GRANDDAUGHTER !*** PoLsKi HiP-HoP - MuZa NoWeJ GeNeRaCjI
|
|
|
slawek
Expat VS

Thank You
|
 |
« Reply #20 on: September 01, 01:57 AM » |
|
zgadzam się z Edzią że 19sta to trochę za wcześnie> Też mogę miec kłopoty z wyjściem z pracy na czas. Osobiście wolałbym 20.30
Co Wy na to?
Slawek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edzia
Expat VS

Thank You
|
 |
« Reply #21 on: September 03, 01:36 AM » |
|
dla mnie to chyba wog?le odpada ta data, bo nadal nie mam niani dla maluch?w, a samych ich nie zostawie... Next time I hope! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VictoriaBest
Expat VS

Thank You
-Given: 17
-Receive: 10
*Nothing Personal*
|
 |
« Reply #22 on: September 03, 05:57 PM » |
|
Wlasnie przed chwila tak sobie pomyslalam - 20.30 faktycznie, zrobi sie ciemno. Niestety, wizualnie sie nie orientuje, kto jest kim;) Wiec, sami wiecie, co i jak. Natomiast gdyby co, to ewentualnie mozemy pojsc do tego Globusa, tam sa przyzwoite (w miare) kawiarnie, za Jam'em nie przepadam, bo osobiscie nie lubie przeplacac za fikusnie pokrojone w slupki pospolite kawalki ziemniakow, kawa tez jest raczej wodnista, natomiast troche dalej, od strony Hotelu Ukraina, tuz przy wejsciu jest normalna kawiarnia. Zimno sie zrobilo, wiecie? Edziu, w jakim wieku sa Twoje maluszki? Pozdrawiam !
|
|
|
|
|
|
The only thing you can't recycle in life is wasted time... Better be envied, than pitied ! I can be sweet, as a pie and still make my point without getting my hands dirty. ***A VETERAN'S GRANDDAUGHTER !*** PoLsKi HiP-HoP - MuZa NoWeJ GeNeRaCjI
|
|
|
wojtek
Expat Messenger
Thank You
-Receive: 0
|
 |
« Reply #23 on: September 08, 04:47 AM » |
|
Idąc za głosem proponuje dokonać zmiany terminu i czasu spotkania. Moja propozycja to środa 20.30, Victoria Edzia zaproponujcie miejsce - ja po pierwszych dniach w Kijowie nie za bardzo jeszcze mam rozeznanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wojtek
Expat Messenger
Thank You
|
 |
« Reply #24 on: September 08, 04:51 AM » |
|
A co sądzicie o tym ? there is a nice apot at 36 Shevchenko next door to Kafka coffee house or the Baboon on Khelminitski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Expat VS

Thank You
|
 |
« Reply #25 on: September 08, 06:23 AM » |
|
Środa dla nas odpada - wyjeżdżamy, możemy poniedzialek wtorek lub za tydzień
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wojtek
Expat Messenger
Thank You
|
 |
« Reply #26 on: September 17, 03:45 PM » |
|
No i spotkanie sie nie udało ..czyzby brak zaintersowania ?? Padła propozycja, aby znaleźć miejsce w Kijowie, gdzie np. regularnie moglibysmy sie spotykać.Jesli ktos zna interesujące miejsce prosze o propozycje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edzia
Expat VS

Thank You
|
 |
« Reply #27 on: September 18, 01:50 AM » |
|
Ja niestety jestem zabiegana do końca miesiąca, chętnie dołączę do spotkania w październiku...  co do fajnego miejsca...no c?ż zależy chyba co kto lubi czy to ma być pub czy miła kawiarenka?  bo pogoda jest już mało sprzyjająca spacerom i ogrodkom kawiarnianym...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Expat VS

Thank You
|
 |
« Reply #28 on: September 18, 02:43 AM » |
|
Miejsca ma mniejsze znaczenie, wazne żeby się spotkać  . Nam odpowiadał poniedziąłek i wtorek, ale zmiana na srode uniemozliwiła nam przyjście bo jechalismy wtedy do Odessy. Jestesmy w Kijowie do końca miesiąca a poźniej w drugim i trzecim tygodniu października Sławek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edzia
Expat VS

Thank You
|
 |
« Reply #29 on: September 20, 01:39 AM » |
|
może najlepiej ustalic ze to bedzie np pierwszy czwartek w miesiacu czy cos w tym stylu, kto zechce to przyjdzie... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|