Expat Ukraine - The Online Community for Expats in Ukraine - Discussion Forum
December 02, 02:37 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: New boards are up and running. Some posts were moved to the new boards and sections.

Expat Ukraine   Home   Help Search Calendar Tags Gallery Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: SŁOWO OD MODERATORA  (Read 238 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jarek
Moderator
Expat XO

Thank You
-Given: 33
-Receive: 28

« on: September 16, 09:50 AM »

Szanowni Państwo,

Forum expatua.com rośnie znacznie szybciej od ukraińskiej gospodarki, pomimo ze liczy więcej członków niż Werhowna Rada.Aby wciąż pozostało przejrzystym i spełaniało swą misję - umożliwiało wymianę doświadczeń obcokrajowcom mieszkającym czasowo/na stałe na Ukrainie - potrzeba osób, które poświęcą kilka chwil tygodniowo na uporządkowanie poszczególnych tematów (topików).Ja, w miarę moich skromnych możliwości, zamierzam dopiąć starań aby dział "Polish Forum" był jak najbardziej przejrzysty i przyjazny dla użytkowników.

Przede wszystkim zapraszam do aktywności!Sam, szczególnie na początku pobytu, spotykałem się z wieloma sytuacjami absolutnie dla mnie nowymi - i wiem, że pomoc i podpowiedź "bywalców" była wówczas nieocenioną.Nie bójmy się zatem pytać - na pewno ktoś odpowie!Analogicznie - jeśli w nowym dla nas środowisku natknęliśmy sie na coś, co w naszym mniemaniu mogłoby ułatwić życie osobom w podobnym do nas położeniu - obwieszczajmy to dumnie i donośnie!

Wracając do czynności związanych z moderacją forum - usunąłem tematy nieaktualne, o spotkaniach polskich expatów (tych które się odbyły i tych, które nie doszły do skutku); w wolnej chwili wytnę z kilku tematów nic nie wnoszące dyskusje użytkowników - w tym moje własne:))))))

Mile widziane wszelkie uwagi i sugestie.

Pozdrawiam serdecznie,
Jarek

Patriam amamus, non quia magna est, sed quia nostra
Tags:
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: